...
10% rabatt når du melder deg på nyhetsbrevet!
60 dagers fornøydhetsgaranti. Levering på 2-3 dager.

Hvordan foregår en mensentruse photoshoot?

Mensentruse Photoshoot viser hele teamet

Vet du hvordan du organiserer en photoshoot og hva som skjer på selve dagen? Vi skal forklare deg! Du får også en snikk kikk på tre av de fire nye modellene våre. 

Steg 1: Lag noen nye mensentruser

Vi har jobbet hardt i lang tid med å lage noen nye mensentruser til dere. Vi har hørt på hva dere ønsker og kommer snart med fire nye modeller som vi håper dere vil sette pris på. Vi gleder oss veldig til å vise dere de nye mensentrusene våre!

Etter mange runder fram og tilbake ble endelig protomodellene våre klare. Produksjonen er allerede i gang, men før vi kan vise dere de nye fantastiske modellene våre så må mye fikses. En av de viktigste delene er å ta nye bilder til nettsiden vår.

Steg 2: Finn en profesjonell fotograf

Dette er vår andre fotografering, så noen ting var litt lettere enn sist hvor alt var nytt. Vi bestemte oss for å bruke det samme teamet som sist: Alva som fotograf og Tom til sminke og hår. Sist gang lærte vi at Tom faktisk er den faste sminkøren til Erna Solberg – Norge er et lite land 😊

Noen forskjeller fra sist var det. Sist gang tok vi alle bildene våre i et studio med en hvit bakgrunn. Denne gangen hadde vil lyst til å ta bilder i en leilighet hvor du kunne se Oslo i bakgrunnen. Vi er jo det første norsk mensentrusemerke og vi vil at dette skal vises. Jeg bestemte meg også for å gjøre stylingen selv – har jo noen års shopping erfaring så satset på at det skulle gå greit. Dessuten synes jeg det virket veldig morsomt 😊

Steg 3: Finn modeller

Å finne modeller er ikke den enkleste oppgaven. Vår forespørsel er nemlig ikke typisk: vi vil ha modeller i forskjellige størrelser. De fleste modellene som svarer på annonsene, er typisk størrelse XS og nedover. Dette er vanlig for motebransjen. Særlig for mellomstørrelsene kan det være vanskelig å finne modeller da så få merker bruker dem. Det er dermed ikke så mange tilgjengelig på markedet dessverre.

Vi annonserte på nettet, via våre sosiale medier og i noen utvalgte grupper på Facebook. Fotografen vår var veldig involvert i dette arbeidet og var til god hjelp. Det var morsomt å se at vi fikk inn mange flere søknader enn sist. Første gang vi fotograferte var jo bare et startup selskap uten noen salg eller nettside å vise til. Det er mye lettere å forklare hva vi er, og hva vi står for når mulige modeller kan se på nettsiden vår.

Hvordan velge modeller?

Dette er vanskeligere enn man tror. Det viktigste for en modell er å være komfortabel foran kamera. På bildene kan man se om en modell holder en posisjon på en anstrengt måte eller om det kommer naturlig. Det er vanskelig å si noe om dette før man tar bildene. Tidligere modell- eller skuespiller-erfaring var derfor avgjørende når vi valgte ut modellene. Erfaring og interesse for å delta i en photoshoot med et mensentrusemerke var også noe vi vurderte.

For Sereluna er det også viktig at hele befolkningen er representert. Vi er også imot å kun bruke modeller med veldig små størrelser. Vi synes alle damer er vakre uavhengig av størrelse. Medium er dessuten den mest solgte modellen vår, så det ville føles unaturlig å ikke fotografere den. Er du ikke enig?

Steg 4: Finn en «location»

Sist gang fotograferte vi et fotostudio. Denne gangen ville vi bruke en leilighet for å få en mer levende bakgrunn og mer situasjonsbilder. Det tok tid å bestemme oss for riktig sted. Jeg tror vi så gjennom alle leilighetene i Oslo tilgjengelig på Airbnb 😀

Vi hadde et bestemt utseende i tankene for leiligheten. Den måtte reflektere Sereluna: moderne, rent og ideelt plassert på Grünerløkka, der Sereluna ble født. Vi var også veldig interessert i en fin utsikt slik at vi kunne nyte høstens skiftende farger.

Etter flere avslag og omfattende diskusjoner om forsikring og organisering fikk vi endelig en i Waldemars Hage. Hurra, vi ble så glade! Den var helt perfekt og la høyt over de høstgule tretoppene.

Steg 5: Styling

Nå som modellene, sted og dato var avtalt, trengte modellene våre styling. Det var første gang jeg kjøpte så mange klær uten å prøve dem, noe jeg synes var ganske behagelig! Det var også veldig morsomt å kjøpe på vegne av forskjellige mennesker som jeg bare hadde sett på bilder.

Et problem forrige gang var at toppene var litt lange, så mange bilder viste ikke mensentrusen vår godt nok. Dette var en nybegynnerfeil som ble korrigert denne gangen med innkjøp av mange forskjellige topper! Jeg gjennomsøkte rundt ti forskjellige butikker og var veldig fornøyd med resultatet.  I tillegg til klær, kjøpte jeg også noen smykker og litt pynt til leiligheten (som et koselig teppe!).

Vi var også heldige nok til å ha en smykkedesigner (OD Bijoux) som lot oss bruke flere av smykkene hans!

Steg 6: D-dagen

Dette er en lang dag som går veldig fort! Fotograf, makeupartist og jeg ankommer klokken 08:00 på D-dagen. Vi ønsker å inspisere leiligheten og diskutere hvilke steder som er mest interessante før modellene kommer. Jeg viser de forskjellige klærne jeg har kjøpt inn. Så diskuterer vi sminkestil. Vi går for en naturlig look hos damene, med litt ekstra blush for en frisk look. Alva setter opp lysene. Tom rigger opp sminkehjørnet. Alt er klart til action!

Modellene kommer en etter en. Det er utrolig spennende å se dem i levende live. Jeg har jo allerede bygd opp et mentalt bilde av dem og handlet inn klær jeg tror passer best til dem. Førstedamen går til sminke mens vi diskuterer hvilken type bilder vi vil ha og så starter vi!

Vi begynner med individuelle bilder av hver enkelt modell, mens vi bytter mensentruser og stil. Vi tar så noen gruppebilder. Vi flytter oss rundt i leiligheten og prøver å få mest mulig ut av hvert rom. Utsikten er fantastisk, og vi bestemmer oss for å ta noen bilder på balkongen. Dette må skje raskt da det har begynt å bli skikkelig høstkaldt ute. Etter en hektisk dag avslutter vi klokken 17 og gir tilbake leiligheten. Vi er veldig fornøyde med dagen og er optimistiske med tanke på bildene.

Steg 7: Etterarbeidet. Ingen retusjering!

Alva går gjennom den enorme mengden bilder hun tok den dagen. Hun gjør et utvalg og sender det til oss for validering. Vi velger så hvilke som skal bli produktbilder på nettsiden og hvilke som skal brukes på sosiale medier!

Briefen vår er klar: Vi forbedrer gjerne lyset på bildene, men vi ønsker ikke at modellene skal retusjeres på noen måte. Sereluna mener at motestandarden for å ha perfekte kropper er for tøff for kvinner. Vi ønsker ikke å gjøre det på denne tradisjonelle måten. Strekkmerker, blåmerker og myke mager bæres av de fleste av oss. Hvorfor skal de ikke være avbildet på bildene våre?

Steg 8: Lanser de nye trusene på nettsiden

Kommer snart…. 😉

Og nå vet du alt om prosessen rundt en photoshoot! Det er mye forberedelser, etterfulgt av en hektisk dag på sett. Og det er veldig moro! Send oss ​​en melding på sereluna@sereluna.no hvis du har spørsmål. Vi leser alt og svarer med et smil!

Sjekk ut våre naturlige menstruser

Linn
Les mer
Veldig fornøyd! Bestilte to bare for å teste først. Har bestilt to til i etterkant. Ingen bind som endrer form og plassering, ingen knitring når man går, ingen klam følelse. Og aller best: slipper å ha glemt å handle bind/tamponger når du trenger det. Anbefales!
Léa
Les mer
Ida high waist er ikke bare super behagelig, det får meg også til å føle meg sexy og selvsikker mens jeg har mensen ! Dette er mitt første menstruasjonsundertøy, og jeg er imponert over kvaliteten på produktet. Skal anbefale det til venninnene mine !
Elianne
Les mer
Holder faktisk alt den lover! Veldig glad for at jeg snubla over reklame for disse, da jeg reagerer både på bind og tamponger og ikke syns menskopp var behagelig! Har anbefalt denne til alle vennene mine og kommer til å kjøpe fler etterhvert! Stort pluss for at de var så behagelige å ha på at man gjerne vil prøve å bruke de hver dag!
Previous
Next
Handlekurv

0