...
10% rabatt når du melder deg på nyhetsbrevet!
60 dagers fornøydhetsgaranti. Levering på 2-3 dager.
Sereluna Ambassadør program

Hvordan bli en Sereluna ambassadør?

Vi trenger hjelp fra ambassadører som kan fronte mensentruser og Sereluna. Har du lyst til å hjelpe oss?

Vi ser etter helt vanlige mennesker som har lyst til å være Sereluna sitt ansikt utad. Alle former og fasonger er velkommen hos oss. Vi ønsker å dele ekte kundehistorier fra ekte mennesker! Du vil få en personlig rabattkode som gir deg 150kr for hver nye kunde du verver. Har du ikke kjøpt fra oss før sender vi deg en gratis truse. Dette er en fin mulighet for deg til å prøve produktet vårt gratis mot å poste noen innlegg på sosiale medier. Er du allerede en kunde, får du en gratis truse når du har vervet din første kunde. 

Hvem er du?

Du er aktiv på sosiale medier og har gjerne rundt 1000 følgere og oppover på Instagram. Følgerne dine er hovedsakelig kvinner som bor i Norge og du har god engasjementet på det du poster. Er du aktiv på andre sosiale medier er vi også interessert. Kanskje har du en blogg og har lyst til å skrive en produktanmeldelse eller kanskje du er mester på TikTok? Kanskje du leder en større Facebook gruppe som vil være interessert i å høre om mensentruser? Ta kontakt så kan vi diskutere.

Hva vi tilbyr

 • En gratis truse*
 • Du får 150kr du kan bruke på vår nettside for hver nye kunde du verver
 • For hver 5. kunde du verver får du en gratis truse

Vi er et nyetablert selskap og har ikke mulighet til å betale med penger for innleggene. Har du imidlertid mer enn 10k følgere så kan vi diskutere dette, men det er ikke noe vi gjør ofte. Som ambassadør kan du også få tilgang til å prøve nye modeller før de lanseres og andre fordeler.

*Har du allerede kjøpt av oss får du isteden 1 gratis truse etter at du har vervet 1 venn. Deretter får du en gratis truse for hver 5. venn du verver. 

Hva vi krever

 • Etter at du har mottatt trusen poster du 2 innlegg på Instagram + 1 story.
 • Innleggene skal forklare hva produktet er og hva din erfaring er.
 • Du må vise fram produktet i innleggene og story. Minst et av innleggene må være av deg som bruker trusen vår. Ansiktet ditt behøves ikke synes om du er ukomfortabel med det.
 • Profilen din må være offentlig og innleggene må være synlig etter at du har postet dem.
 • Du må følge oss på Instagram og Facebook.
 • Vi vil dele innleggene dine på vår Instagram
 • Du sender oss bildene du brukte på Instagram på epost. Bildene vil kunne brukes på vår nettside eller i reklame. Vi vil gi beskjed om vi planlegger å bruke bildene dine i en reklame og vi vil ikke gjøre noe du ikke er komfortabel med.
 • Dine innlegg må merkes som betalt reklame hvis du har mottatt en gratis truse.

Hvordan velger vi ut ambassadører?

Vi har et begrenset antall ambassadører til enhver tid. Det aller viktigste er at du er motivert til å fronte Sereluna og menstruser! Du er en god historieforteller og har en bra tilstedeværelse på sosiale medier. Det er også viktig at vi representer hele befolkningen.

Menstruser er et fantastisk produkt som gir deg en mer behagelig mensen, og man sparer 100kg søppel gjennom et helt liv om man bruker menstruser istedenfor engangsprodukter. Dette motiverer deg og du ser hvordan det kan skape gode historier.

Praktiske ting og detaljer rundt betingelsene

Høres dette interessant ut? Bruk kontaktskjema nedenfor eller send oss en e-post på: sereluna@sereluna.no

  • Etter å ha blitt akseptert vil du få tilsendt et gavekort slik at du kan bestille en truse fra nettbutikken vår. Hvilken vi sender vil variere. Har du allerede kjøpt fra oss får du en gratis truse når du har vervet din første kunde.
  • Du vil få en personlig vervekode som vil gi deg poeng i kundeklubben vår tilsvarende 150kr for hver ny kunde du verver. Den du verver vil få 150kr på sitt første kjøp. Du kan samle opp poengene og løse de inn i gavekort av forskjellig størrelse. 
  • Etter at du har vervet 5 venner får du en ny gratis truse i tillegg til poengene du har opparbeidet deg.
  • Hvis en du verver benytter seg av fornøydhetsgarantien vår så vil ikke dette telle som et salg og poengsaldoen din vil bli redusert

Send oss en søknad i dag

Fortell oss hvorfor du vil bli en god Sereluna ambassadør! Oppgi instagram profilen din eller fortell om andre kreative ideer du har.

Handlekurv

0