...
10% rabatt når du melder deg på nyhetsbrevet!
Bilde brukt om sex og mensen. Viser et par

Kan jeg ha sex under mensen?

Hvis du klarer å passere det kulturelle tabuet, kan sex under mensen gi fantastiske opplevelser. Det er ingen medisinsk grunn til at du ikke bør ha sex under mensen. Det viktigste er å snakke med partneren din slik at dere begge føler dere trygge og sikre. Hvis begge parter er enige, ikke nøl!
Vi har laget en liten guide til hvordan du kan gjøre det beste ut av det!

Hvordan gjøre det renslig?

Håndklær er din beste venn! Ikke nøl med å bruke flere av dem og ha noe papir i nærheten. Et alternativ er å forflytte seg til dusjen. Med vannet vil mensen bli mindre merkbar. Prøv å unngå de dagene hvor du blør mest og la forventningene bygge seg opp!

Hvis du bruker leker, vær selektiv. Dypere penetrasjon kan gi smerter da livmorhalsen er lavere når du har mensen. Leketøyene bør rengjøres før og etter med såpe og vann. Bruk trygge materialer som silikon, metall eller glass. Andre materialer bør unngås da de ikke nødvendigvis vil være enkle å rengjøre/sterilisere. Cunnilingus er også et alternativ, hvis du bruker en tampong eller en mensenkopp. Det er også mulig i dusjen på en lettere flytdag. Så lenge du og partneren din føler deg komfortabel, er det fullt mulig!

Holde seg frisk

Når du har mensen, har du høyere risiko for kjønnssykdommer og bekkeninfeksjon. Tro det eller ei, det er også en liten sjanse for å bli gravid. Eggløsningstiden er forskjellig fra kvinne til kvinne, og sædceller kan i gjennomsnitt overleve fire dager i skjeden. Menstruasjon er ikke prevensjonsmiddel!
Hvis du normalt bruker prevensjon når du ikke har mensen, må du bruke prevensjon når du har mensen. Mannlige kondomer vil bidra til å forhindre graviditet og kjønnssykdommer. Kvinnelige kondomer og prevensjonssvamper kan også brukes. Kvinnekondomer gir imidlertid mindre beskyttelse enn mannlige kondomer. Dessuten vil ikke prevensjonssvampen gi deg beskyttelse mot kjønnssykdommer.
Hvis du er trygg på partneren din og ikke har noe imot å ta risikoen med å bli gravid, gjør det naturlig!

Fordeler med menstruasjonssex

Mange kvinner er mer seksuelt opphisset i løpet av denne tiden. Dessuten er klitoris mer responsiv på denne tiden av måneden. Orgasmene dine kan være veldig intense!
Penetrasjon og muskelsammentrekninger under orgasme vil drive ut blodet raskere. Mensen flowen din kan være litt tyngre… men mensen vil bli kortere.
Dessuten er en orgasme et naturlig smertestillende middel for kroppen. Det betyr at hvis du har mensenkramper, vil det å få orgasme redusere smerten.

Hva kan gå galt?

Under menstruasjon blir skjedeveggene mindre fuktet og svekket for noen kvinner, spesielt hvis du bruker tamponger.
Hvis du kjenner en skarp smerte i magen, kan det være et tegn på at partneren din penetrerte for dypt og traff livmorhalsen din, som går ned under mensen. Hvis du føler det går greit å fortsette, prøv en annen stilling og be partneren din om å være forsiktig.

Hvordan overbeviser jeg partneren min?

Snakk med partneren din på forhånd! Selv om noen mennesker kan bli skremt av det, er det mange som ikke er det. Skjeden og menstruasjonen din er på ingen måte skitten eller ekkel. Å ha sex under mensen er ikke rart, uvanlig, uhygienisk eller utrygt. Det er fortsatt mye skam rundt mensen, men dette er bare i hodet vårt! Hvis begge partnere er åpne for det, trenger det ikke være vanskelig, men bare deilig.
Vær oppfinnsom! Sex handler ikke bare om penetrering. Det er mange former for seksuell lek som kan gi begge partnere glede hvis en av dere er ukomfortabel med penetrering. Benytt anledningen til å diskutere nye ideer og ha det gøy!

Sjekk ut menstrusene våre

Linn
Les mer
Veldig fornøyd! Bestilte to bare for å teste først. Har bestilt to til i etterkant. Ingen bind som endrer form og plassering, ingen knitring når man går, ingen klam følelse. Og aller best: slipper å ha glemt å handle bind/tamponger når du trenger det. Anbefales!
Léa
Les mer
Ida high waist er ikke bare super behagelig, det får meg også til å føle meg sexy og selvsikker mens jeg har mensen ! Dette er mitt første menstruasjonsundertøy, og jeg er imponert over kvaliteten på produktet. Skal anbefale det til venninnene mine !
Elianne
Les mer
Holder faktisk alt den lover! Veldig glad for at jeg snubla over reklame for disse, da jeg reagerer både på bind og tamponger og ikke syns menskopp var behagelig! Har anbefalt denne til alle vennene mine og kommer til å kjøpe fler etterhvert! Stort pluss for at de var så behagelige å ha på at man gjerne vil prøve å bruke de hver dag!
Previous
Next
Handlekurv

Hoftene

Mål på hoftene, der hvor rumpen er størst. Mål to ganger slik at du er sikker.

Råd

Velg din vanlige størrelse. Er du mellom to størrelser, velg den minste.
image
0
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.