...
10% rabatt når du melder deg på nyhetsbrevet!
60 dagers fornøydhetsgaranti. Levering på 2-3 dager.

Gi 150kr og få 150 kr

Vi har et kundeprogram som er veldig enkelt. Verv en venn og dere får begge et gavekort på 150 kroner å handle for.  Inviter så mange venner du ønsker. Samle sammen gavekort slik at de neste mensentrusene dine er gratis. Bare fyll ut eposten og navnet ditt under så er du i gang.

Vanlige spørsmål om verveprogrammet

Verveprogrammet vårt går ut på at du kan gi venner 150 kroner i rabatt på deres første kjøp. For hver venn du verver (det vil si at de kjøper minst en mensentruse fra oss) får du selv et gavekort på 150 kroner.

Det er ingen begrensinger på hvor mange venner du kan invitere eller hvor mange gavekort du kan få. Hvis noen av vennene dine returnerer varene vil du dessverre ikke få belønning for akkurat det salget og gavekortbalansen vil om nødvendig korrigeres. For å starte bare fyller du ut epost og navn ovenfor. Du vil da kunne dele din personlige vervelink til de venner.

Verveprogrammet vårt er levert av ReferralCandy, en av de største tilbyderne av denne type løsninger. 

Fyll inn eposten og navnet ditt ovenfor og trykk på «Få vervelink»

Din personlige vervelink blir laget. Du kan nå dele den med dine venner på den måten du synes er best. 

Når vennene dine trykker på din link får de en kupongkode som gir 150kr rabatt. Når de kjøper får du et gavekort på 150kr. Det er veldig enkelt. 

Etter at du har fylt ut skjema ovenfor vil du få muligheten til å logge inn på din egen side under verveprogrammet. Der vil du kunne få oversikt over antall personer du har vervet og gavekortene dine. 

For å logge inn: Trykk på fanen «Dine Premier».  Du blir bedt om å lage et passord. Du vil få tilsendt en bekreftelsesepost fra Sereluna og Referral Candy (leverander av verveprogrammet). Du kan dessverre ikke bruke Vipps som logg her, du må lage et eget passord. 

Nei. Du kan slå sammen gavekortene dine slik at de neste trusene er gratis.

Ja. Har du for eksempel to gavekort på 150kr, kan du bruke dem begge i kassen og få totalt 300kr i avslag. 

Send din personlige vervelink til vennene dine. Når de trykker på den vil de få tilgang til en gavekode. Når de handler med koden vil salget bli registrert på deg. 

Ja 😉 Les denne artikkelen: verv-en-venn.

Der vil du se skjermbilder. Det gjør det litt lettere 🙂 

Vi trodde aldri du skulle spørre! Vi har noen hurtigtaster for å enkelt dele i Messanger, 

Ellers så er det aller beste å sende vennene dine linkne der hvor dere kommuniserer til daglig. Vær åpen for spørsmål og bare ta kontakt med oss om dere trenger svar på noen spørsmål du får. Vi hjelper gjerne. 

Handlekurv

0