...
10% rabatt når du melder deg på nyhetsbrevet!
60 dagers fornøydhetsgaranti. Levering på 2-3 dager.
Mensentruse Sereluna

Hvorfor bytte til menstruser?

Det er naturlig for kvinner å få mensen. Menstruasjon er det som skjer med kroppen din når du ikke blir gravid. Kroppen kvitter seg med vev den ikke lenger trenger for å opprettholde et befruktet egg.

Alle med mensen vet hvor plagsomt det kan være. Som de fleste kvinner, er du lei av å bruke tamponger? Irritert over at bindet beveger seg? Lurer du på hvordan du vil rense mensenkoppen din på et offentlig sted? Frustrert over å ha ødelagt enda et par undertøy?

Hva er mensentruser?

Mensentruser er et av de nyeste bærekraftige mensenproduktene på markedet. Mensentruser er superkomfortable, absorberende og er laget for å vaskes og gjenbrukes. De er et økologisk og økonomisk smart valg. Med menstruasjonsundertøy er det ingen engangsbruk og ingen plastemballasje. Dette er mye mer skånsomt mot miljøet. Dessuten, mensentruser kjøper du én gang og beholder de i mange år. Du slipper å bruke penger hver syklus og det tar ikke lang tid før du har spart inn pengene.

Hvor mange menstruser trenger jeg?

Mensentrusene er laget for å brukes alene. Noen starter med å bruke de bare deler av syklusen, og fortsetter med det. Begge deler funker fint!

• Bruker du mensentruser bare i begynnelsen eller på slutten av syklusen vil ofte ett undertøy være nok.
• Bruker du de sammen med annen beskyttelse (tampong eller kopp) anbefaler vi å ha to.
• Bruker du trusene hele syklusen anbefaler vi å ha fire til fem.

Det beste er egentlig å prøve en først og se om du liker den. Du kan da se hva du er mest komfortable med og kjøpe flere etterpå hvis du trenger det!

Hvordan bruker jeg de?

Første gang anbefaler vi å bruke trusene hjemme slik at du blir kjent med dem og hvordan de føles. Menstruasjonsundertøy er laget for å brukes i opptil 12 timer, avhengig av flyten din («flow»). Hvis undertøyet begynner å føles vått, må du bytte det! Hele poenget med mensentruser er at de skal gi en tørr og behagelig følelse mens du har mensen. De er laget for komfort og sikkerhet 😊

Det beste valget: Sereluna!

Sereluna er det første norske undertøysmerket laget spesielt for mensen. Vi kontrollerer hele verdikjeden slik at vi kan sikre en sikker, stilfull og komfortabel truse. Trusene er håndsydd i Europa og vi bruker kun Oeko-Tex 100 materialer (samme som for babyprodukter) og økologisk bomull. Absorpsjonskapasiteten er garantert vask etter vask.

Hvis du leter etter en løsning som er mindre irriterende enn tamponger, mer behagelig enn bind og mindre rotete enn en kopp, bør du prøve Sereluna!

Sjekk ut menstrusene våre

Linn
7 juni 2022
Les mer
Veldig fornøyd! Bestilte to bare for å teste først. Har bestilt to til i etterkant. Ingen bind som endrer form og plassering, ingen knitring når man går, ingen klam følelse. Og aller best: slipper å ha glemt å handle bind/tamponger når du trenger det. Anbefales!
Léa
30 april 2022
Les mer
Ida high waist er ikke bare super behagelig, det får meg også til å føle meg sexy og selvsikker mens jeg har mensen ! Dette er mitt første menstruasjonsundertøy, og jeg er imponert over kvaliteten på produktet. Skal anbefale det til venninnene mine !
Elianne
8 april 2022
Les mer
Holder faktisk alt den lover! Veldig glad for at jeg snubla over reklame for disse, da jeg reagerer både på bind og tamponger og ikke syns menskopp var behagelig! Har anbefalt denne til alle vennene mine og kommer til å kjøpe fler etterhvert! Stort pluss for at de var så behagelige å ha på at man gjerne vil prøve å bruke de hver dag!
Previous
Next
Handlekurv

0