...
10% rabatt når du melder deg på nyhetsbrevet!
60 dagers fornøydhetsgaranti. Levering på 2-3 dager.

Sereluna's historie

Sereluna AS (org nr 927 162 318) er etablert av Charlotte Lapchin som er født i Frankrike hvor menstruasjonstruser er svært populære. Det finnes nemlig et bedre alternativ enn bind og tamponger! Frustrert over å ikke få tak i produktet i Norge bestemte hun seg like godt for å lage det selv.

Navnet Sereluna kommer av Serenity og Luna. Det dreier seg om at du skal ha en behagelig og stressfri mensen. Sereluna ønsker å gi kvinner mer frihet i hverdagen gjennom å tilby et trygt, komfortabelt, økologisk og samtidig pent produkt.

Charlotte Lapchin
Sereluna er kvalitet

Vi har kontroll på hele verdikjeden

Fordi du skal føle deg komfortabel hver dag, ønsker vi å tilby ingenting annet enn det beste. Vi håndplukket alle våre underleverandører og produsenten vår, alle lokalisert i Europa. Vi jobber også med en erfaren fransk industridesigner for å sikre perfekt passform. Komfort, stil og høy-kvalitet, alt i tråd med Sereluna sine verdier.

Sereluna er bærekraftig

VI BRYR OSS OM MILJØET

Bærekraft er kjernen i det vi gjør. Produktet vårt hjelper deg med å redusere karbonavtrykket ditt. Men vi gjør også vårt! Vi bruker økologisk bomull og alle materialer har Oeko-tex 100 sertifisering. Vi produserer i Europa, har lageret vårt i Norge og vi bruker resirkulerbar emballasje (Ingen plastikk, takk!).

Sereluna er frihet

VI GIR DEG FRIHET

Til syvende og sist handler det om å ha en mer behagelig hverdag, også når du har mensen. Kundene våre er klare på at de aldri går tilbake til bind eller tamponger. Ønsker du å hoppe, danse, løpe, ri på en hest (!), sitte, sove eller bare hvile, så skal du gjøre det samtidig som du er trygg på beskyttelsen din. Ingen bytting hver time, ingen irritasjon, ingen fuktighet, ingen lukt, ingen lekkasje… Det finnes en bedre og friere verden der ute!

Våre verdier

Kvinnehelse

Sereluna ble til fordi det finnes et bedre alternativ enn engangsbeskyttelse. Vi kvinner fortjener bedre.

Kvalitet

Sereluna leverer et produkt av topp kvalitet. Vi velger alle materialene våre selv slik at vi har kontroll på kvaliteten. 

Bærekraft

Bærekraft er kjernen i det vi driver med. Bærekraft er ikke bare produktet vi leverer. Det er måten vi gjør business på.

Handlekurv

0