...
10% rabatt når du melder deg på nyhetsbrevet!
60 dagers fornøydhetsgaranti. Levering på 2-3 dager.

Kjøpsvilkår

Innledning:

Dette kjøpet er regulert av den nedenstående standard salgsbetingelser for forbrukerkjøp av varer over Internett. Forbrukerkjøp over Internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettsloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbruker ufravikelige rettigheter. Vilkårene i kontrakten skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene, men oppstiller partenes viktigste rettigheter og plikter for handelen.

Foretaksinformasjon:
Sereluna AS
Org.nr. 927 162 318 MVA
Sofienberggata 3D, 0551 Oslo, Norge
E-mail: sereluna@sereluna.no

Pris

Våre priser er oppgitt i norske kroner inklusiv 25% mva. Vi tar forbehold om prisfeil og utsolgte varer.

Betalingsalternativer

Vi benytter Klarna Checkout (Visa og Mastercard) og Vipps som betalingsløsningene. Vi betaler alle kortgebyr, så det er gratis å bruke ditt bank/kredittkort/Vipps. Beløpet trekkes fra din konto når varen er bestilt. Det kan aldri trekkes et større beløp enn det du har godkjent

Levering

Leveringen tar normalt mellom 2-4 arbeidsdager etter at pakken er sendt fra oss. Normalt går pakken ut fra oss samme dag, eller påfølgende virkedag, etter bestilling. I perioder med stor pågang kan leveringstiden være noe lengre. Ordre lagt inn i helg og på helligdager behandles førstkommende vanlige arbeidsdag. Les mer om levering her

Angrerett

Hos Sereluna får du 60 dagers angrerett så lenge pakken med underbuksene ikke er åpnet og varene fremstår som helt nye og ubrukte. Produkter som er brukt/testet av forbruker kan i utgangspunktet ikke kunne returneres av hygieniske årsaker. Unntak er beskrevet i Fornøydhetsgarantien under. Er størrelsen feil og det er første gang du kjøper skal vi også hjelpe deg så lenge intimbeskyttelsen er inntakt og trusen ikke er brukt.

For å benytte deg av angreretten må du kontakte oss ved å sende en henvendelse til vår e-postadresse: sereluna@sereluna.no innen 60 dager etter mottagelse av varen – les mer under Bytte og retur og Fornøydhetsgaranti.

Returavgiften betales av kunden. Varer som returneres kan ikke sendes som postoppkrav.
Vi anbefaler å velge en returmetode som gir mulighet for sporing, noe som gir trygghet for begge parter.

Dersom du hever et kjøp vil du få tilbakebetalt varenes salgspris ved kjøpstidspunktet etter vi har fått behandlet din retur. Du vil få en e-post når tilbakebetalingen registreres.

Bytte og retur

Hovedregelen er at undertøy kan ikke byttes/returneres dersom forsegling på emballasjen har blitt brutt. 

Er du ny kunde skal vi imidlertid hjelpe deg med å bytte om størrelsen er feil. Viktig at du da kun prøver en truse og ikke alle du eventuelt kjøper. Ta kontakt på e-post sereluna@sereluna.no for å avtale bytte. Vi har også en 60 dagers fornøydhetsgarantien (se under) for nye kunder.

Så lenge varene ikke er åpnet eller tatt ut er det ingen problem å returnere! Du har da 60-dagers returrett. Ta kontakt på e-post  sereluna@sereluna.no for å avtale retur. 

Etter avtale på e-post kan du returnere til:

Nettvarehotellet AS
c/o Sereluna
Lundebyveien 5
1878 Hærland
Norge

Husk på å legge ved en lapp med navn, ordrenummer og hvorfor du ønsker å returnere, samt send en e-post til sereluna@sereluna.no slik at vi kan holde kontroll og følge opp saken din best mulig.

Fornøydhetsgaranti

Vi vet hvor bra produktet vårt er, og vi er stolte av det. Vi har samtidig forståelse for at menstruasjonstruser er nytt på det norske markedet. Vi vet at du kommer til å bli fornøyd og vi tilbyr derfor nye kunder en fornøydhetsgaranti på 60 dager for maks én underbukse. Det vil si at du kan åpne og prøve én underbukse under faktiske forhold. Er du ikke fornøyd kan du returnere den ene brukte underbuksen, etter å ha vasket den, og få pengene tilbake. Den returnerte underbuksen vil bli destruert.

For eksempel: hvis du kjøper tre underbukser kan du returnere én brukt underbukse, men de andre to må være uåpnede og ubrukte for at du kan returnere dem, i original forpakning. Er størrelsen feil kan du sende en e-post til sereluna@sereluna.no så finner vi en løsning for de andre to. All retur skjer for egen kostnad. Les mer om fornøydhetsgarantien her

Reklamasjon

Vi garanterer at de varene du får er feilfrie ved levering. Dersom du har fått feil størrelse / modell, eller det er feil ved produktet kan du sende oss en henvendelse på sereluna@sereluna.no slik at vi kan hjelpe deg videre. Vi betaler returfrakten ved retur av vare pga. reklamasjon / feilsendinger.

Sikkerhet

Personopplysninger beskyttes. Kortopplysninger er beskyttet gjennom våre betalingsløsninger og kan ikke kopieres av oss eller andre.

Kvittering

Kvittering/ ordrebekreftelse kommer som siste trinn i betalingsprosessen, samt på epost og i forsendelsesposen. Denne bør oppbevares til eventuelt senere bruk.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil, feilprising, moms- og avgiftsendringer, samt leveringssvikt. Avtaler om kjøp anses for endelig når ordren er behandlet. Eventuelle tilbud gjelder så langt beholdningen.

Om du er usikker på noe bare send oss en e-post på sereluna@sereluna.no.

Handlekurv

0